A csinos színésznő, a fiatalos kinézetét és a kirobbanó formáját annak is köszönheti, hogy természetes alapú olajokat használ.

Belső támogatás

Ráadásul ezek nincsenek elérhetetlen messzeségben, ugyanis a férje receptje alapján összeállított készítményekről van szó.

A színésznő férje, Attila a hidegen sajtolt olajok mellett tette le a voksát. Ezeknek a legnagyobb előnye az, hogy a felszívódásuk szinte tökéletes, még a felszívódási problémákkal küzdő emberek szervezete is kilencven százalékban képes feldolgozni a hatóanyagokat.

– Olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaznak, amelyek nélkülözhetetlenek a szervezetünk számára. Az olajkeverékek különböző esetekben, különböző élethelyzetekben alkalmazhatók. Más és más hatott, amikor várandós voltam, segítette az ásványi anyagok és nyomelemek felszívódását, leterhelt periódusomkor stabilizált, immunerősítőként hatott, amikor pedig a kötőszövetem megerősítésére volt szükségem a bőröm egészsége miatt, akkor vitalizált – mesélte a művésznő. – Ezek belső fogyasztásra készülő olajok, a keverékek támogatják egymást, és könnyebben beépülnek a szervezetbe. Én voltam az egyik korai tesztalany, már 25 éve, azaz a megismerkedésünktől fogva fogyasztom Attila olajkeverékeit. Már a várandósságom alatt kiváló volt, kevesebb kilót szedtem fel, mert a testem megkapta a tápanyagokat, a babával egyetemben. Éhgyomorra kellett bevenni. Az agyunk is érzékeli a támogatást, így nem volt különösen éhségérzetem. Két-három kiló szaladt fel csupán, ráadásul a kötőszövetet támogató hatása miatt a növekedési csíkjaim mellé nem alakultak ki terhességi csíkok.

A keverékek tizenkétféle alapváltozatban léteznek, ezek közül most hét hamarosan elérhető lesz a piacon, Attila nevével fémjelezve.

A belső támogatásban hiszek. A szépség és az egészség belülről fakad, legyen szó a lélek egyensúlyáról vagy a szervezet optimális működéséről. Ezek abszolút természetes és gyógynövény alapanyagokból, leginkább a magok (pl. dió, csalánmag, homoktövismag) hidegen sajtolásából kinyert olajkeverékek és kivonatok. A termékek gyerekeknek és felnőtteknek, aktív sportolóknak és idősebbeknek is jó, vagyis bárkinek ajánlható, immunerősítésre, vitalizálásra, kondicionálásra, különböző szervek támogatására – folytatta lelkesen a 48 éves színésznő, aki örömmel fedezte fel az olajok rendszeres szedésének egy másik előnyét is: konzerváló hatással is bír, lelassítja az öregedési folyamatokat.

Belülről táplál, nincs hiányállapota a szervezetnek, a bőr fiatalos és rugalmas marad. Nem véletlenül alakult ki az a mondás, hogy „jól érzem magam a bőrömben”. Büszkén lettem a férjem olajkeverékeinek a nagykövetasszonya. Nagyon örülök, hogy a barátnőm felkarolta az ügyet, és így nem csak én élvezhetem ennek az előnyeit, hanem a nagyközönség számára is elérhetővé válik.

Írta: Unger Zsolt
Forrás: HOT Beauty & Plasztika 2023 tavasz