Az ATLL DROPS termékcsalád Attl Attila természetgyógyász, fitoterapeuta nevét fémjelzi, aki immár közel 30 éves praktizálásának eredményeként, és a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően, hatékony összetevők hozzáadásával, illetve ezen alapanyagok mértékének meghatározásával, mára 12 féle hidegen sajtolt olajkeverék receptúráját állította össze. Páciensei visszatérő fogyasztók, akik minden nap alkalmazzák, ezért jól ismerik olajkeverékeinek jótékony hatását. Termékeinket elsősorban az ő kérésükre alkottuk meg. Nagyon nagy örömmel mondhatjuk, hogy a 12 receptúrából 7 már elérhető oldalunkon.

ATTL ATTILA

fitoterapeuta, természetgyógyász

„Két dolog biztos az életben: a változás és a bizonytalanság”

„…Mindig is jellemző volt rám a szkepticizmus, amit a mai napig megőriztem és mondhatom ez a legnagyobb motiváló erő a szakmámban, ami segít megmaradni az arany középúton. Ezáltal több rétegen át, sokféle ember típus mentalitását értem, szemléletüket ismerem. Amikor először tapasztaltam gyógyulásukat, tudtam, hogy ez az az út, amin mennem kell. Az úton járva pedig azt vallom, hogy bennem nem kell hinni, csak csinálni, amit mondok, mert látom, hogy az működik…”

HIDEGEN SAJTOLT OLAJAK

a hatékony felszívódás szolgálatában

Testünk  a génállományán keresztül már több mint 15 000 éve ismeri és felismeri a magvak és az olajak jótékony hatásait. Az olajak olyan esszenciális zsírsavakat tartalmaznak, amelyek a szervezetünk létfontosságú tápanyagai közé tartoznak, ezért lényegesen könnyebben építjük be azokat. Ez azért fontos, mert az emberek 70-80%-a felszívódási problémával küzd a finomított ételek és az alapanyagok miatt, így szinte már generációs betegségről beszélhetünk, amiben mindannyian szenvedünk. Ennek következményeként kevésbé tudja a szervezetünk, akár a természetes tápanyagokból, akár a mesterségesen előállított vitaminokból, vagy bármelyik készítményekből asszimilálni az értékes hatóanyagokat. Az olajak viszont még a felszívódási problémával küzdő emberek testében is majdnem 100 %-os beépülés produkálnak.

ATTL DROPS TERMÉKCSALÁD

hidegen sajtolt prémium olajkeverékek

A hidegen sajtolt olajak számos egészségügyi előnnyel járnak, mivel magas tápértékkel rendelkeznek, a benne lévő vitaminok és antioxidánsok hozzájárulnak az egészséges test működéséhez. Az olajakat hidegen sajtolják, ami azt jelenti, hogy a magvakat, vagy a dióféléket nem melegítik fel a sajtolt olaj előállításához. Ez a módszer segít megőrizni azon értékes tápanyagokat, antioxidánsokat és esszenciális zsírsavakat, amelyek hőkezeléssel előállított készítmények esetén károsodnának. Az Attl Drops termékcsalád készítményei, szervezetünk kiegyensúlyozására szolgáló, hidegen sajtolt olajakból álló keverékek elegye, amelyek olyan előnyös kémiai hatásokat hoznak létre a testünkben, amik elősegíthetik a sejtek regenerálódását és öngyógyítását. A terméknevek és kísérő mantrák az adott pszichoszomatikus problémára adnak választ, ezáltal iránymutatást adva a fogyasztónak a tudatosabb életvitel kialakításához.

visszajelzések

fogyasztói tapasztalatok alapján

„5 éve volt, hogy az első olajkeverék kúrát megcsináltam. Mostanra rutinommá vált, hogy minden reggel ébredés után rögtön egy teáskanálnyi keverékkel kezdjem a napot. Úgy érzem, hogy ezzel a szervezetem is beolajozom, mintegy hajtóanyagot adva a motornak, aminek mennie kell egész nap. Mindig egy kevés 100%-os gyümölcslével iszom, amitől ráadásul különösen finom.”

P. Erika, 44 év

„Több mint 20 éve járok Attilához. Azóta az ő ajánlása szerint étkezem, létezem. A megelőzésben hiszek, ezért az általa összeállított olajkeverékek elkészülését nagyon vártam már. Számomra ugyanis 100% garanciát jelent, ha a nevét adja valamihez.”

S. Gabriella, 49 év

„Az olajakat kisebb kihagyásokkal, de rendszeresen fogyasztom. Jótékony hatásait a mindennapi életben tapasztalnom. Sokkal energikusabb vagyok. Ha depressziós hangulat tör rám – főképp a téli időszakokban – akkor tudom, hogy el kell kezdenem fogyasztani. Az éjszakai alvásnál is segít, hogy ne kelljen nyugtatót bevenni. Azt tapasztalom, hogy közben megtanulom más szemszögből is figyelni az életet.”

P. Erzsébet, 74 év

„Terhességem alatt sokkal energikusabb lettem a 12-es számú olajkeverék fogyasztásával. Elmúltak a falási rohamaim és a pocakom növekedésével a bőrömön sem jelentek meg striák. Mindenkinek sok szeretettel ajánlom a keverék fogyasztását terhességtől függetlenül is.”

T. Eszter, 36 év

Amikor először inni kezdtem émelyegtem tőle, aztán kiderült, hogy az epémmel van probléma. Így az esti fogyasztást javasolták, evés után gyümölcslével. Azóta nincs problémám, nem émelygek, és sokkal több energiát érzek magamban.

Sz. Andrea, 57 év

Az első tapasztalatom az 2-es, Harmónia olajkeverék fogyasztása során, hogy a bőröm állaga és a hajam minősége is jobb lett. Később azt éreztem, hogy több energiám is van. Azóta szokásommá vált, hogy alkalmazom nap mint nap, főleg amikor stresszesebb időszakokat élek át.

G. Anna, 41 év

„Az olajok szedésének megkezdését követő 3 hét elteltével az ételallergiám miatt kialakult bőrgyulladások visszahúzodtak. Sokkal energikusabbnak érzem magam, és az emésztési panaszaim jelentősen enyhültek.”

S. Beatrix, 43 év

„Mindig hálás leszek a kevert olajért, amit a várandóságom alatt használtam a hasamra :)”

Cs. Mária, 46 év

„Köszönöm, nekem bevált, nagyon sokat segített”

Sz. Károly, 48 év