A zsiradékokat az alapján, hogy szobahőmérsékleten folyékony vagy szilárd halmazállapotúak, hívjuk zsíroknak vagy olajoknak.
-
-
Belső támogatás
A csinos színésznő, a fiatalos kinézetét és a kirobbanó formáját annak is köszönheti, hogy természetes alapú olajokat használ.
-
Telítetlen zsírsavak
Az egyszeresen telítetlen (MUFA) és többszörösen telítetlen (PUFA) zsírsavak egyaránt fontosak az egészséges szív-érrendszer megtartásához.
-
Étkezési zsíradékok
Az étkezési zsiradékok magas energiatartalmú élelmiszerek. Lehetnek növényi és állati eredetűek. A növényi zsiradékok, olajok fogyasztása egészségesebb, mert kémiai összetételükből adódóan könnyebben emészthetőek és tartalmazzák a nélkülözhetetlen zsírsavakat.
-
Tudatos életmód
Ahhoz, hogy szervezetünk a legjobb gondoskodást kapja, avagy jól érezzük magunkat a bőrünkben, nem árt, ha az alábbi – legtöbbünk által jól ismert – életmódtanácsokat betartjuk, vagy az adott területre legalább egy kicsit jobban odafigyelünk.
-
Értékes tápanyagok
A tápanyagok az élelmiszerek azon összetevői, amelyek a növekedéshez és az életműködéshez szükségesek.
-
Természetes úton
A megelőzés fontosságáról, a tudatos tápanyag bevitelről, szervezetünk fontosabb vitamin szükségletéről sosem lehet eleget beszélni.
-
Hidegen sajtolás
A hidegen sajtolás egy olyan eljárás, amelyet általában növényi magvakból vagy gyümölcsből nyert olajok előállítására használnak.
-
Olajok és zsírok
Az állati zsírok és a növényi olajok kémiai és tápanyagtartalma nagyon különböző, és ez befolyásolja az egészségre gyakorolt hatásukat.
-
Olajos magvak
Az olajos magvak gazdagok egészséges zsírsavakban, rostokban, fehérjékben, vitaminokban és ásványi anyagokban.