• Feketekömény magolaj

    A feketeköménymag (nigella sativa) régóta ismert a népi gyógyászatban, de ma már a modern tudományos kutatások is vizsgálják potenciális előnyeit. Az alábbiakban bemutatjuk, mire jutottak a kutatók, illetve a legfrissebb tudományos publikációkra.

    Tovább Feketekömény magolaj

  • Dió és dióolaj

    A dió és a belőle készült dióolaj nem csupán ízletes kiegészítői étrendünknek, hanem egészségvédő hatásokkal is bírnak. A legújabb kutatások alapján ezek az élelmiszerek nemcsak a szívünk, hanem az anyagcserénk, agyunk és immunrendszerünk védelmében is szerepet játszanak.

    Tovább Dió és dióolaj

  • Étkezési zsíradékok

    Az étkezési zsiradékok magas energiatartalmú élelmiszerek. Lehetnek növényi és állati eredetűek. A növényi zsiradékok, olajok fogyasztása egészségesebb, mert kémiai összetételükből adódóan könnyebben emészthetőek és tartalmazzák a nélkülözhetetlen zsírsavakat.

    Tovább Étkezési zsíradékok

  • Tudatos életmód

    Ahhoz, hogy szervezetünk a legjobb gondoskodást kapja, avagy jól érezzük magunkat a bőrünkben, nem árt, ha az alábbi – legtöbbünk által jól ismert – életmódtanácsokat betartjuk, vagy az adott területre legalább egy kicsit jobban odafigyelünk.

    Tovább Tudatos életmód

Értesítés kérése Értesítést fogunk küldeni amikor a termék újra elérhető. Kérjük adja meg az email cimét.